KULA SOM SIER: Martin Johnsrud Sundby (t.v) og Therese Johaug med hver sin krystallkule, som beviser at de er sammenlagtvinnere av verdenscupen. Begge to mener sesongen har vært optimal. I teksten kan du se hva slags terning de triller på seg selv. Foto: Terje Pedersen / NTB Scanpix
KULA SOM SIER: Martin Johnsrud Sundby (t.v) og Therese Johaug med hver sin krystallkule, som beviser at de er sammenlagtvinnere av verdenscupen. Begge to mener sesongen har vært optimal. I teksten kan du se hva slags terning de triller på seg selv. Foto: Terje Pedersen / NTB ScanpixVis mer

Langrennsstjernene triller terningen etter drømmesesongen

Her er det mange som er fornøyd med seg selv.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

CANMORE (Dagbladet): Vanligvis liker vi i avisene å trille terninger på det aller meste vi kan trille terninger på. Så også langrennsløpere og prestasjonene deres.

- Det blir ikke så mye bedre enn dette. Det har vært en eneste lang opptur, og det vi må passe på nå er at dette ikke blir noen hvilepute, sier langrennssjef Vidar Løfshus til Dagbladet i forbindelse med verdenscupavslutningen i Canada.

Der fikk han nok en gang se en norsk tropp herje med konkurrentene. I kvinneklassen har det stort sett vært tredobbelt norsk, mens det for gutta også har vært et jevnt sig av røde, hvite og blå landslagstrikoter opp på seierspallene.

Og nærmest selvfølgelig hentet verdens to mest overlegne skiløpere, Therese Johaug og Martin Johnsrud Sundby, hjem sammenlagtseirene i både Ski Tour Canada og den totale verdenscupen.

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • Alle abonnement fornyes automatisk når perioden utløper, men det er ingen bindingstid.
  • Fornyelse skjer til ordinære priser.(*Ukepris er 55 kr/uke)
  • Du kan si det opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn