Langrennstalent knuste fingeren

Fem pinner i hånda.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): 22-årige Johan Kjørstad sjokkerte skieliten med v-cupseier i sprint i Nove Mesto i januar.

Nå har sprinteren brukket lillefingeren, skriver langrenn.com.

- Røntgenbildet viste av beinet var ganske knust. Fingeren var visstnok blitt en centimeter kortere. Dette trakk de ut før de satte på en gips, som de tok av etter ei uke. Nå bruker jeg i stedet en slags protese i hardplast som jeg har utenpå hånda, sier Kjølstad til nettstedet.

Han pådro seg bruddet for to uker siden, og får ikke brukt hånda på ytterligere to uker. Likevel er han ikke redd for formen framover mot v-cuprennene i desember.

- Nå har jeg fem pinner som står tvers gjennom hånda. Når jeg får tatt ut dem om to uker kan jeg sannsynligvis begynne å trene litt igjen. Det bør gå ganske raskt å få trent opp armen igjen, sier Kjølstad til nettstedet.

DUMT AVBREKK: Johan Kjøstad viste fin form i Oberstdorf for to uker siden. Da vant han sprintstafetten sammen med Trond Iversen. Foto: Scanpix
DUMT AVBREKK: Johan Kjøstad viste fin form i Oberstdorf for to uker siden. Da vant han sprintstafetten sammen med Trond Iversen. Foto: Scanpix Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer