Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Langvarig NFL-konflikt løst

Sesongen spilles som planlagt etter fire måneder lang lockout.

BACK IN BUSINESS: Fotballfolket i Green Bay, Wisconsin og i resten av USA kan glede seg over at NFL-sesongen blir gjennomført som planlagt da partene i dag kom til enighet i en langvarig arbeidskonflikt. Foto: SCANPIX/REUTERS/Jeffrey Phelps
BACK IN BUSINESS: Fotballfolket i Green Bay, Wisconsin og i resten av USA kan glede seg over at NFL-sesongen blir gjennomført som planlagt da partene i dag kom til enighet i en langvarig arbeidskonflikt. Foto: SCANPIX/REUTERS/Jeffrey Phelps Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den amerikanske fotballigaen (NFL) starter som planlagt kommende sesong. Mandag kom ligaen og spillerne til enighet om å avslutte lockouten.

Den har pågått i fire måneder. Konflikten dreide seg i all hovedsak om fordeling av ligaens store overskudd. I USA betegnes konflikten som en krangel mellom dollarmilliardærer og dollarmillionærer om delingen av en kake som er mer enn stor nok til begge.

Lockouten i NFL har vart siden midten av mars. Det er første gang siden 1987 at ligaen har vært stoppet av arbeidskonflikt.

NFL-sesongen skal etter planen starte 8. september.

(NTB)