Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Manuel Lanzini røk korsbåndet

Lanzini mister VM for Argentina

Argentinske Manuel Lanzini går glipp av sommerens VM-sluttspill i fotball etter at han røk korsbåndet på trening.

LANGTIDSSKADET: Manuel Lanzini i treningskampen mot Haiti forrige helg. Nå er West Ham-spilleren ute lenge med en skade. Foto: AP Photo/Victor R. Caivano/NTB scanpix
LANGTIDSSKADET: Manuel Lanzini i treningskampen mot Haiti forrige helg. Nå er West Ham-spilleren ute lenge med en skade. Foto: AP Photo/Victor R. Caivano/NTB scanpix Vis mer

Det argentinske fotballforbundet melder på Twitter at det fremre korsbåndet i høyre kne røk under trening med landslaget denne uken.

Dermed røk også muligheten for å delta i fotball-VM i Russland som sparkes i gang 14. juni.

Lanzini var forventet å starte på midtbanen for Jorge Sampaolis Argentina-mannskap i VM. Trolig blir det nå PSGs unge midtbanehåp Giovani Lo Celso som tar plassen på midtbanen ved siden av Javier Mascherano og Lucas Biglia.

Skaden er også dårlig nytt for West Hams nye manager Manuel Pellegrini. West Ham-spilleren går nemlig også glipp av store deler av neste Premier League-sesong.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media