Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Laporta blir Barcelona-president

Joan Laporta, som har lovet å hente David Beckham til klubben kommer til å bli ny president i Barcelona.

Den katalanske TV-kanalen TV3 erklærte på grunnlag av en valgdagsmåling at Laporta tar en klar seier i presidentvalget i den spanske storklubben.

Laporta får ifølge målingen om lag 56 prosent av stemmene. Lluis Basset, som lenge var favoritt i presidentvalget, kommer nærmest med snaut 29 prosent av stemmene. I alt er det seks kandidater.

Løftet om å hente Beckham til klubben er Laportas fremste valgløfte. Manchester United er blitt enig med Laporta om at klubben vil selge den engelske landslagskapteinen for 30 millioner pund - under forutsetning av at Laporta vinner presidentvalget og greier å bli enig med Beckham om en avtale.

Det siste kan bli vanskelig. Beckhams agent har gjort det klart at spilleren misliker å bli brukt som en brikke i Barcelona-valgkampen. Ifølge en engelsk tabloidavis søndag har Beckham sagt at han heller vil legge opp enn å forlate Manchester United.

Laporta er også blitt enig med Tyrkias landslagskeeper Rustu Recber, som var en nøkkelmann da tyrkerne vant VM-bronse i fjor, om en overgang.

(NTB-AFP)

<B>NY BARCA-SJEF: Joan Laporta (t.h.) er ny president i Barcelona.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media