- Lappet til Becks

Innrømmelsen kona ikke tålte.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Sirkuset rundt David Beckham og det påståtte forholdet til Rebecca Loos når nye høyder i dag.

Daily Mail topper med avsløringen av Victoria Beckhams reaksjon, da fotballektemannen skal ha innrømmet å ha vært alene med Loos på hotellrommet i Madrid.

- Victoria lappet til ham i rein frustrasjon og sinne. Hun kan ikke fatte han kom seg inn i en situasjon der noen kan hevde han har vært utro, sier en familiekilde til avisa.

Den personlige assistenten skal ha vært alene med Beckham akkurat da ryktene om romansen kom fram for første gang. Påstandene om at det finnes enda flere kvinner i Beckham-skapet irriterer også kona.

Showbizparet er fortsatt i sveisiske Courchevel, der de er blitt avbildet kyssende offentlig.

- Da hun hørte om muligheten om en annen jente, ble det for mye for henne og hun sprakk. David har grått, og han gjentar hele tida hvor mye han elsker Victoria. Han har lovet at noe liknende aldri skjer igjen, sier kilden.

Ta alt sammen med en tønne salt. Påstander, rykter, sladder og fnising herjer britiske aviser for tida. Og Beckham har stadig ikke innrømmet noe seksuelt forhold. Han har til og med avvist Loos-forholdet som latterlig.

Likevel vokset trøkket, og her er noen av de andre påstandene på trykk i dag.

  • Loos skal ha filmet seg selv og Beckham. Filmen skal brukes som bevis på affæren, dersom det blir nødvendig, skriver Daily Star.
  • Den spansk-nederlandske 26-åringen sier via en venn til The Sun at hun aldri har næret sterke følelser for England-kapteinen. Hun bare likte å være elskerinnen hans. Hun skal også har fortalt at det finnes ei annen jente i Beckhams liv.
  • Men i Daily Mirror hevder en venn at hun fortsatt elsker Beckham. Og at hun føler seg sviktet.

    Tro hva du vil. Det enester som er sikkert er at ikke alt er sant.

GRÅT OG SINNE I SVEITS:</B> Det er tilstandsrapporten fra Daily Mail, som har fått familiemedlemmer til å fortelle om krisen hos David Beckham og kona.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer