- Lar meg ikke lure igjen

Har lært av karantenen.

(Dagbladet.no) Cristiano Ronaldo har allerede hatt noen opp- og nedturer i karrieren. Da han kom tilbake til VM i fjor var han folkefiende nummer én i England.

Han svarte med å levere en fantastisk sesong.

I år har han heller ikke fått en ønskestart. Han ble utvist for å skalle til Portsmouths Richard Hughes, og United har ikke sett ut som det samme laget uten ham.

I dag er vingen tilbake, til tidligkampen mot Everton. Ferguson har klaget over kampens tidspunkt, men den kan ikke komme fort nok for Ronaldo.


Lært
Portugiseren gleder seg til å komme i gang igjen, og sier perioden på sidelinja har vært karrierens tøffeste.

- Jeg har lært mye fra denne straffen. Jeg er mentalt forberedt nå, så jeg står imot alt motstanderne mine prøver seg på. Jeg har gitt sjefen et løfte om at dette aldri skal skje igjen, og det må være positivt for både Manchester United og meg selv.


Lever for fotball
- Jeg ønsker ikke noen å ha de siste ukene jeg har hatt. Jeg lever for fotball, og den siste måneden har jeg lidd mer enn jeg noen gang har gjort de siste tre åra. Det har vært fryktelig å ikke kunne hjelpe laget, og det kommer ikke til å skje igjen, sier Ronaldo.

Det har ikke gått som forventet for laget så langt, og vingen sier United nå må vise seg fra sin beste side for å kunne henge med.

UTVIST: Uniteds portugisiske superving fikk rødt kort i kampen mot Portsmouth. Foto: SCANPIX
UTVIST: Uniteds portugisiske superving fikk rødt kort i kampen mot Portsmouth. Foto: SCANPIX Vis mer

- Dette er allerede annerledes enn forrige sesong, men vi har fortsatt tid til å vinne tittelen igjen. Laget har vunnet to av kampene jeg var ute, og er i bedre form nå. Ser vi på tabellen, er det ikke så lang vei opp.

LES OGSÅ: Dette er Fergusons største forbilder

- Lar meg ikke lure igjen
PÅ TRIBUNEN: Cristiano Ronaldo har måttet se de tre siste United-kampene fra tribunen.