Maxi Lopez om trekantdramaet:

- Lar meg ikke se barna

Maxi Lopez raser mot eksen, Wanda Nara, og hennes nye ektemann, Mauro Icardi.

PAR: Wanda Nara og Mauro Icardi fortsetter å skape kontroverser. Naras eks, Maxi Lopez, kommer med sterke anklager mot paret. Foto: NTB scanpix
PAR: Wanda Nara og Mauro Icardi fortsetter å skape kontroverser. Naras eks, Maxi Lopez, kommer med sterke anklager mot paret. Foto: NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Maxi Lopez, Wanda Nara og Mauro Icardi er trekantdramaet som aldri ser ut til å ta slutt.

Lopez og Nara var gift fram til 2013, og sammen har de tre barn. På den tiden var Lopez og Icardi lagkamerater i Sampdoria og på landslaget, men vennskapet fikk en brå slutt.

Kun fire måneder etter at Lopez og Nara skilte seg, var Icardi og Nara gift - et forhold som skal ha startet før skilsmissen var gjennomført.

- I starten var jeg sammen med ham av seksuelle årsaker. Jeg kunne ikke se noen andre grunner. Vi var som tenåringer, men så ble det til kjærlighet med tida. Mauro sier det var kjærlighet fra første blikk, men det var det ikke. I dag er han en god far for våre døtre, har Nara tidligere uttalt.

- Legger på telefonen

Forholdet mellom Lopez og de to har vært alt annet enn rosenrødt, og de har stadig sendt stikk til hverandre gjennom media.

Lopez har tidligere latt seg provosere av at Icardi har tatovert navnet til hans tre barn på kroppen. Nå hevder Lopez at eksen og hans tidligere lagkamerat holder barna unna ham.

- De lar ikke meg se barna mine. Jeg har bare sett dem to ganger det siste året. Jeg forsøker å snakke med Wanda, men alt som skal være privat blir publisert på sosiale medier, forteller han i et nytt TV-intervju.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer