Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Lara Gut hardt ut mot Lindsey Vonn: - Hun spiller alltid teater

Får kritikk etter helgas renn etter fallet.

IKKE BARE KRANGLING: Lindsey Vonn (t.v.) og Lara Gut smiler sammen etter et renn i Cortina, Italia, januar i fjor. Foto: AP Photo/Armando Trovati
IKKE BARE KRANGLING: Lindsey Vonn (t.v.) og Lara Gut smiler sammen etter et renn i Cortina, Italia, januar i fjor. Foto: AP Photo/Armando Trovati Vis mer

(Dagbladet): Timer før alpintrennet på søndag, la Lindsey Vonn ut en video på Instagram som viste at den amerikanske stjerna fikk kneet tømt for væske.

Vonn slo tilbake og vant rennet, og skrev på Twitter at ingen kunne kalle henne en pingle.

Det er ikke en av hennes argeste konkurrenter, Lara Gut, enig i. Vonn ble først intervjuet av tyske ZDF, hvor hun sa at hun ikke vil gi seg.

- Jeg er en «fighter». Dere kan regne med meg. Jeg er gammel, men jeg er ikke ferdig, sier Vonn i intervjuet, omtalt av sveitsiske Blick.

Gut ble så spurt som dette var en «psykologisk krig» mellom de to utøverne.

- Det her kjenner vi til. Hun spiller alltid teater. Det er ikke første gangen, og det er ikke den siste. Jeg vil egentlig bare stå på ski, sier Gut til avisa.

28 poeng skiller de to konkurrentene, og drøye to uker gjenstår av sesongen.

- Respektløs Dette er ikke første gangen Vonn havner i en diskusjon. I februar måtte alpinisten forsvare sine norske gener etter et intervju med amerikanske NBC.

Også i desember 2013 var Vonn forbanna. Da etter å ha besøkt «Late Show with David Letterman».

- Han hadde ingen grunn til å være respektløs og gjøre narr av sporten min, sa Vonn etter besøket.

Det er ikke bare Vonn som har sagt i fra når hun ikke er fornøyd. I 2013 var Gut misfornøyd med avisa Blick, da de kalte henne både ski-babe og prinsesse.