Lars Arne Nilsen er ny Aalesund-trener

Bare 22 dager etter han var ferdig i Brann, er Lars Arne Nilsen (56) nå klar for en ny trenerjobb. Han signerer en langtidskontrakt med Aalesund.

NY KLUBB: Lars Arne Nilsen tar over Aalesund. Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix
NY KLUBB: Lars Arne Nilsen tar over Aalesund. Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Aalesund kan i dag bekrefte at Lars Arne Nilsen er klubbens nye trener.

Nilsen har skrevet under på en kontrakt ut 2023.

- Det er kjekt å komme hjem igjen. Jeg har bodd på Sunnmøre i 20 år. Jeg gleder meg til å komme på feltet og møte gutta, sier Lars Arne Nilsen på en pressekonferanse tirsdag.

- Vi kommer nå til å ha et smalt fokus framover, hvor søndagens kamp mot Start er første mål. Jeg er svært trigget av denne oppgaven. Aalesund er en klubb med stort potensial, og jeg er svært motivert for å ta fatt på denne oppgaven sammen med mange flinke folk i klubben, sier Nilsen til AaFK.no.

- Vi har de siste par dagene hatt en grundig, men hurtig prosess. Det har vært viktig for oss i søken etter ny hovedtrener at det skal være i tråd med arbeidet de siste åra for å bygge AaFK som toppklubb. Vi har ansatt Lars Arne på ei kontrakt ut 2023-sesongen, forteller styreleder Jan Petter Hagen til Aafk.no.

Ansettelsen skjer bare kort tid etter at Aalesund avsluttet samarbeidet med Lars Bohinen etter 1-3-tapet hjemme mot Haugesund på lørdag.

Etter fem år i klubben, ble det altså klart at Nilsen ferdig i Brann tidligere i August. 2-1-tapet hjemme mot Vålerenga ble kroken på døra for Nilsen. En drøy måned etter er han altså klar for å ta over Aalesund, som sliter tung i årets utgave av Eliteserien.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer