Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Lars Bohinen har en langsiktig plan for Asker

Leder 2. divisjon og jager opprykk.

 JAGER OPPRYKK:  Lars Bohinen har langsiktige planer for 2. divisjonsklubben Asker, som nå leder tabellen. Foto: Erlend Aas / NTB scanpix
JAGER OPPRYKK: Lars Bohinen har langsiktige planer for 2. divisjonsklubben Asker, som nå leder tabellen. Foto: Erlend Aas / NTB scanpix Vis mer

Lars Bohinen (44) kan snart være tilbake i norsk toppfotball. Asker leder 2.-divisjonstabellen og jager opprykk med sin ferske trener.

Bohinen har tre poengs ledelse på utfordrer Bærum før de seks siste rundene. Rivalene møtes ikke i høst.

- Jeg ønsker selvfølgelig at det går best mulig hele tiden. Jeg har et lengre perspektiv når det gjelder trenerjobben. Derfor er det ikke alfa og omega å rykke opp allerede i år. Men det er jo gledelig for klubben, laget og meg at vi ligger på toppen, sier Bohinen til NTB.

Mye - For meg har det vært ekstremt lærerikt med alt ansvaret i å være hovedtrener. Jeg lærer noe nytt hver dag. Jeg er imponert over hvor mye spillerne legger ned i dette. De har jobb og studier ved siden av og bruker nesten like mye tid som spillerne i eliteserien for å bli bedre.

Bohinen fikk 49 landskamper for Norge. Som aktiv var han blant annet innom Nottingham Forest, Blackburn og Derby i England.

Bohinen er tidligere Bærum-spiller.

- Jeg har bodd i Bærum i mange år, og jeg legger jo merke til at de ikke har ønsket noen av mine tjenester opp gjennom årene, sier Bohinen.

Han jobbet blant annet i TV 2, Vålerenga og Stabæk etter at han la opp.

Klar margin Nest-Sotra, Alta og Tromsdalen har et mer solid grep om opprykksplassene i 2. divisjon.

Det gjenstår seks serieomganger også i de tre andre avdelingene. Nest-Sotra har hele åtte poeng ned til toeren Vindbjart.

Alta leder sin avdeling med seks poeng. Raufoss jakter fortsatt på gruppeseieren, men det ser ikke enkelt ut. De to topplagene møtes i Alta i innspurten.

Tromsdalens forsprang i avdeling 4 er på fem poeng ned til KFUM.

Fire lag rykker ned fra førstedivisjon. Elverum, Follo og Vard Haugesund virker fortapt. Formløse Ullensaker/Kisa kjemper for å komme over streken. Dit er det fem poeng.

(NTB)


Utforsk andre nettsteder fra Aller Media