- Lars Bohinen sitter trygt ved et nedrykk

Sandefjord verner om treneren.

SITTER TRYGT: Sandefjord Fotball verner om sin trener Lars Bohinen. Treneren sitter trygt selv om det skulle ende med nedrykk i høst.
Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix
SITTER TRYGT: Sandefjord Fotball verner om sin trener Lars Bohinen. Treneren sitter trygt selv om det skulle ende med nedrykk i høst. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Sandefjord Fotball verner om sin trener Lars Bohinen. Treneren sitter trygt selv om det skulle ende med nedrykk i høst.

Det har blitt mager poengfangst for Sandefjord etter opprykket til eliteserien. Laget står med ni poeng, to seirer og kun 15 scoringer på de 16 første seriekampene denne sesongen. Likevel er styret i klubben klar på at trener Lars Bohinen (45) sitter trygt i sjefsstolen, melder Sandefjords Blad.

- Lars sitter trygt ved et nedrykk. Vi i styret har aldri diskutert det scenarioet. Vi venter til etter sesongen med det. Men vi er sammen om dette. Det er ikke Lars sitt prosjekt. Det er et klubbprosjekt, sier styreleder Gunnar Bjønness til lokalavisen.

Bjønness utdyper det med at den tidligere landslagsspilleren er «den beste treneren Sandefjord noen gang har hatt».

Bohinen selv opplevde en enorm opptur som trener da han på direkten tok Sandefjord opp til eliteserien i fjor, etter å ha trent Asker et par år. Han innrømmer at det er tøft å trene et lag i motgang.

- Det er en stor utfordring for meg personlig. Det er utrolig lærerikt, men også utrolig kjipt. Men det gjør ikke noe med motivasjonen min, snarere tvert imot, sier 45-åringen, og sier videre at han er motivert for å bli med Sandefjord ned en divisjon dersom det blir fasit etter sesongen.

Bohinen har kontrakt som strekker seg ut 2016-sesongen.

Søndag tar jumboen imot et formsterkt Rosenborg på hjemmebane. Det skiller hele 27 poeng mellom lagene på tabellen. Sandefjord har sju poeng opp til kvalikplassen før helgens runde.

(NTB)

Har du et tips angående Norway Cup?

Norway Cup er som mange vet snart i gang igjen! Årets turnering er den 43. turneringen i rekken, og i år er det meldt på over 1639 lag fra rundt 60 nasjoner.

Har du en finurlig eller morsom historie du mener andre bør lese om, eller rett og slett bare et tips som vi kan kan skrive om? 

Send oss en mail på:
norwaycup@dagbladet.no

God sommer!

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer