Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Lars Heltne Nilsen slutter som Hødd-trener, ett år før kontrakten går ut

- Føles riktig å gi seg nå.

FERDIGE I HØDD: Både Sivert Heltne Nilsen (t.v.) og pappa Lars Arne Nilsen er ferdige i Hødd. Førstnevnte spiller for Vålerenga neste sesong, mens sistnevnte har blitt koblet til blant annet Brann. Her etter fjoråerets cupgull. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB Scanpix
FERDIGE I HØDD: Både Sivert Heltne Nilsen (t.v.) og pappa Lars Arne Nilsen er ferdige i Hødd. Førstnevnte spiller for Vålerenga neste sesong, mens sistnevnte har blitt koblet til blant annet Brann. Her etter fjoråerets cupgull. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB Scanpix Vis mer

Hødd må finne ny trener. Lars Arne Nilsen gir seg i jobben.

Det opplyser Ulsteinvik-klubben i en pressemelding. Nilsen har trent Hødds fotballherrer siden august 2008. Han velger å gi seg ett år før kontrakten går ut.

- Det er med tungt hjerte at jeg har tatt denne avgjørelsen, men alt har sin slutt. Det føles riktig å gi seg nå, sier Nilsen.

Cupgull I fjor ledet han Hødd til cupgull. Tromsø ble slått i cupfinalen på Ullevaal.

- Det er ingen annen årsak til min beslutning enn at jeg føler at fem og et halvt år som hovedtrener er nok, og at det er tid for å trekke seg tilbake etter en sesong der vi var veldig nær å rykke opp til eliteserien, sier Nilsen.

Gullskrift Hødd ble slått av Mjøndalen i opprykksomspillet.

- Vi kan se tilbake på noen helt spesielle år med Lars Arne som hovedtrener, en epoke som vil stå med gullskrift i Hødd-historien. Opprykk, cupgull, europacup og tredjeplass i 1. divisjon. Lars Arne har gjort en fantastisk jobb, sier daglig leder og sportssjef André Nevstad.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media