Lars Iver Strand aktuell for Tromsø

Får forlate Vålerenga gratis.

TILBAKE TIL TROMSØ? Lars Iver Strand (27) kan være på vei tilbake til Tromsø. Den skadeplagede fotballspilleren får forlate Vålerenga vederlagsfritt. 
Foto: Jon-Michael Josefsen / Scanpix
TILBAKE TIL TROMSØ? Lars Iver Strand (27) kan være på vei tilbake til Tromsø. Den skadeplagede fotballspilleren får forlate Vålerenga vederlagsfritt. Foto: Jon-Michael Josefsen / ScanpixVis mer

Lars Iver Strand (27) kan være på vei tilbake til Tromsø. Den skadeplagede fotballspilleren får forlate Vålerenga vederlagsfritt. TIL vurderer å hente finnmarkingen hvis han blir skadefri, skriver Nordlys. — Vi snakket med Lars Iver i førjulstiden, men i og med at skadesituasjonen hans har dratt ut, så har vi ikke vært i kontakt på en stund, sier TIL-trener Per-Mathias Høgmo til avisen. Strand har ett år igjen av kontrakten sin med VIF, men har fått beskjed om at han kan gå gratis til en ny klubb. Mandag gjennomførte 27-åringen sin første fotballøkt siden juli i fjor. Han ble ankeoperert i fjor høst og skulle etter planen ha vært tilbake i full trening i januar. — Det har tatt lengre tid å bli frisk enn jeg ble forespeilet, og jeg skal ikke legge skjul på at det har vært tøft. Men jeg er fullt fokusert på å komme tilbake på banen igjen og gjør alt jeg kan for å bli klar igjen. Det går framover, men jeg trenger tid på å komme i fotballform igjen, sier Strand til Nordlys. Strand gikk fra Tromsø til Vålerenga før 2008-sesongen. I 2009 var han på utlån til Tromsø.

(NTB)