Lars Iver Strand på vei til Godset

Takket nei til Odd Grenland.

TIL DRAMMEN? Fotballspilleren Lars Iver Strand har takket nei til Odd Grenland og ifølge dt.no vil finnmarkingen ta turen til Drammen for å starte forhandlinger med Strømsgodset. Foto: Torbjørn Grønning / Dagbladet
TIL DRAMMEN? Fotballspilleren Lars Iver Strand har takket nei til Odd Grenland og ifølge dt.no vil finnmarkingen ta turen til Drammen for å starte forhandlinger med Strømsgodset. Foto: Torbjørn Grønning / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Fotballspilleren Lars Iver Strand har takket nei til Odd Grenland og ifølge dt.no vil finnmarkingen ta turen til Drammen for å starte forhandlinger med Strømsgodset.

- Jeg ser positivt på dette og har stor på at det går i orden, men ingenting er klart ennå, sier SIFs sportssjef Jostein Flo.

Strand har de tre siste sesongene vært i Vålerenga, men fikk veldig lite spilletid under Martin Andresens ledelse.

28-åringen kom fra Tromsø foran 2008-sesongen og hadde en lovende karriere foran seg, men slo aldri riktig til hos Vålerenga.

Han har også slitt mye med skader og ble blant annet ankeloperert i mai.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer