Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Lars Myhre kjørte inn til sterk 6.-plass

Reinfred Herbst vant slalåmrennet.

GOD ANNENOMGANG: Lars Elton Myhre kjørte seg opp fra 15. til sjetteplass i verdenscuprennet i Finland. Foto: Markku Ojala/Scanpix
GOD ANNENOMGANG: Lars Elton Myhre kjørte seg opp fra 15. til sjetteplass i verdenscuprennet i Finland. Foto: Markku Ojala/Scanpix Vis mer

|||Lars Elton Myhre kjørte seg fram fra 15.- til en sterk sjetteplass i verdenscuprennet i slalåm søndag. Østerrikeren Reinfred Herbst vant.


Nordmannen som ikke deltok i verdenscupåpningen i Sölden, fordi han satser mest på slalåm og superkombinasjonen i år, hadde den nest beste tiden i annen omgang. Da var det bare Herbst som var 16 hundredeler bedre enn ham.

Til slutt var Myhre 98 hundredeler bak vinneren, og han var ikke mer enn 45 hundredeler fra en plass på seierspallen. Ivica Kostelic fra Kroatia og Jean-Baptiste Grange fra Frankrike tok annen- og tredjeplassen.

Myhre har en femteplass som beste prestasjon i verdenscupen fra før. Aldri tidligere har han gjort det bedre i slalåm, så sjetteplassen lørdag var svært oppløftende sett med norske øyne.

Truls Ove Karlsen deltok også i rennet i Levi. Han var uheldig høyt oppe i henget i første omgang, kom litt bakpå, og mistet mye fart. Han kjørte inn til 34.-plassen og manglet cirka to tider på å få kjøre finaleomgangen.

Nå flytter verdenscupsirkuset i alpint seg til Canada og USA.

(NTB)


Utforsk andre nettsteder fra Aller Media