Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Fotball i Kina:

Lars Sætra klar for kinesisk fotball

Skrev under for Baoding Rongda.

ØSTOVER: Lars Sætra fortsetter karrieren i Kina. Foto: NTB Scanpix/ Janerik Henriksson / TT 
ØSTOVER: Lars Sætra fortsetter karrieren i Kina. Foto: NTB Scanpix/ Janerik Henriksson / TT  Vis mer

Tidligere Strømsgodset-midtstopper Lars Sætra (25) fortsetter fotballkarrieren i Baoding Rongda i Kina.

Det skriver Sætras agent, Tore Pedersen, på Twitter mandag.

Han har også lagt ut et bilde på Instagram der drammenseren poserer mens han holder sin nye drakt.

25-åringen har signert en toårskontrakt med kineserne som holder til på nest øverste nivå i Kina. Klubben byttet navn fra Baoding Yingli Yitong til Baoding Rongda i 2017.

Sætra kommer fra svenske Hammarby. Overgangssummen har tidligere vært rapportert å ligge mellom fem og seks millioner kroner.

- Vi har merket en økt internasjonal interesse på våre spillere og vår utvikling går i riktig retning. Det kjennes bra å ha vært med på Lars sin utvikling. Vi vil takke ham for tiden her og ønsker ham lykke til, sier sportssjef Mats Jingblad til Hammarbys hjemmeside.

Midtstopperen kom til Hammarby fra Strømsgodset i 2014. Han har vært mer eller mindre fast på laget i den øverste divisjonen i Sverige, men en kneoperasjon satte ham ut av spill i høst.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling