Larsåsen fortsatt 30 cm unna VM-kravet

Stoppet på 4,20 i Slovenia.

4,50: Cathrine Larsåsen er fortsatt 30 cm unna den magiske grensen på 4,50 som er nødvendig for å kvalifisere seg til VM i Moskva i august. Foto: Tor Erik Schrøder / NTB scanpix
4,50: Cathrine Larsåsen er fortsatt 30 cm unna den magiske grensen på 4,50 som er nødvendig for å kvalifisere seg til VM i Moskva i august. Foto: Tor Erik Schrøder / NTB scanpixVis mer

Cathrine Larsåsen har ikke marginene på sin side. I det store internasjonale stevnet i Velenje tirsdag klarte hun nok en gang bare 4,20 meter.

Det var den samme høyden hun vant på i et stevne i Genève 1. juni. Da hadde hun flere gode forsøk på 4,42 meter, som ville vært ny norsk rekord, dersom hun hadde klart det.

- Jeg følte meg veldig bra her i Velenje, så jeg skulle gjerne hatt et bedre resultat, men lista datt ned på 4,30. Det er små marginer, skrev Larsåsen på Facebook. Hun hadde i alle fall et godt forsøk på 4,30 meter.

Larsåsen skal hoppe på Bislett i Diamond League-stevnet 13. juni. Målet hennes for sesongen er VM i Moskva i august. For å komme dit må hun over 4,50 meter som er kvalifiseringskravet.

(NTB)