Larsåsen hater idretten sin

Samtidig som hun elsker den.

OPP OG NED: Hun er Norges suverent beste stavhopper, men idrettslivet tar på for Cathrine Larsåsen. Her fra fjorårets finale under EM i friidrett.  Foto: Thomas Rasmus Skaug
OPP OG NED: Hun er Norges suverent beste stavhopper, men idrettslivet tar på for Cathrine Larsåsen. Her fra fjorårets finale under EM i friidrett. Foto: Thomas Rasmus Skaug Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Stavhopper Cathrine Larsåsen (24) kunne dødd da hun i fjor sommer falt fire meter rett ned på friidrettsbanen - og landet på nakken.

Det kommer fram i et seks sider langt intervju Larsåsen har gjort med magasinet Mann. Det var i en konkurranse i Donnas i Italia midt i juli i fjor at vindretningen snudde brått idet hun forsøkte å komme seg over 4,35.

I stedet for norsk rekord måtte hun innse at hun var en meter unna lista og madrassen idet hun skulle slenge seg over.

Det hele endte med et fall fra fire og en halv meters høyde, rett ned i bakken. Det var nakken hennes som møtte det harde underlaget først. I bladet forklares det at hun rakk å tenke at det hele kom til å ende skrekkelig galt.

- Den var skummel, den episoden der. Jeg kunne faktisk dødd der og da. Men jeg klarte meg fint, forklarer Larsåsen overfor Mann.

Sexy, ikke tacky

Magasinet bringer i sin maiutgave en rekke lettkledde bilder av den profilerte friidrettsutøveren, som i fjor sommer ble nummer åtte i EM i Barcelona.

Hun har ingen kvaler med å la seg avfotografere sånn, og mener bildene speiler henne godt som person.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer