Larsåsen satset på OL-høyden - men misset

- Jeg forsøkte å ta noen sjanser og å være tøff.

VIL SÅ GJERNE TIL OL: Cathrine Larsåsen håpet på å komme over 4,42 meter som er OL-kravet, men lyktes ikke.
Foto: Lise Åserud / NTB scanpix
VIL SÅ GJERNE TIL OL: Cathrine Larsåsen håpet på å komme over 4,42 meter som er OL-kravet, men lyktes ikke. Foto: Lise Åserud / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Cathrine Larsåsen satset og prøvde å være tøff, men ble litt for stresset og rev hårfint på OL-kravet. Hun hadde to svært gode forsøk på 4,42 meter i stav.

- Det er mye som står på spill, for nå er det bare en uke igjen å ta OL-kravet på. Derfor gikk jeg fra 4,22 meter til B-kravet på 4,42 meter. Selvsagt kunne jeg tatt med meg 4,32 meter på veien, for den høyden hadde jeg garantert gått over i dag, men hva skulle jeg ha brukt det til?

- Jeg må over 4,40 meter for å komme til OL. Derfor forsøkte jeg å ta noen sjanser og å være tøff, men det ble litt for mye stress, sa Cathrine Larsåsen til NTB etter elitestevnet på Lillestrøm.

Hun innledet konkurransen med 4,02 meter. Deretter gikk hun greit over 4,12 og 4,22 meter, som også ble vinnerhøyden hennes til slutt, i første forsøk.

De to første forsøkene hennes på 4,42 meter, to centimeter over B-kravet til OL, var flotte. Særlig det andre forsøket var det klasse over.

Ut på båre Danske Iben Høgh-Petersen var uheldig og felt ned i stavgropen. Hun ble etter hvert båret ut på båre etter å ha ødelagt kneet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer