Larsåsen-seier i Genève

- Neste gang bør den norske rekorden falle.

VANT: Cathrine Larsåsen vant stavkonkurransen i et internasjonalt stevne i Genève i dag. Her fra NM i fjor.
Foto: Tor Erik Schrøder / NTB scanpix
VANT: Cathrine Larsåsen vant stavkonkurransen i et internasjonalt stevne i Genève i dag. Her fra NM i fjor. Foto: Tor Erik Schrøder / NTB scanpixVis mer

Cathrine Larsåsen tok seieren i stavkonkurransen i et internasjonalt stevne i Genève lørdag. Hun vant med 4,20 meter, men hadde gode forsøk på norsk rekord.

- Jeg var veldig nær den norske rekorden, for etter at jeg hadde gått over 4,20 meter la jeg listen på 4,42. Jeg gikk ikke over, men hadde tre veldig gode forsøk, så neste gang bør rekorden falle, skrev Larsåsen på sin facebookkonto.

Den norske rekorden er på 4,41 meter, og det er helt klart at Larsåsen må slå den hvis hun skal lykkes i hovedmålet sitt denne sesongen; å delta i VM i Moskva. Da må hun over 4,50 meter som er kvalifiseringsgrensen

- Det er fortsatt tidlig på sesongen, så jeg synes det jeg presterer nå lover godt, skrev Larsåsen etter seieren i Genève.

Hun skal delta i Bislett Games 13. juni, og deretter er hun klar for lag-EM i Gateshead, der Norge i år stiller i super league, altså blant de 12 beste friidrettsnasjonene i Europa.

(NTB)