STORSPILTE: Riktignok lot Adam Larsen Kwarasey seg overliste av en offsideplassert Leandro Damiao her, men spilte en ellers strålende kamp for et undertallig Ghana mot Brasil på Craven Cottage i London.Foto: SCANPIX/EPA/GERRY PENNY
STORSPILTE: Riktignok lot Adam Larsen Kwarasey seg overliste av en offsideplassert Leandro Damiao her, men spilte en ellers strålende kamp for et undertallig Ghana mot Brasil på Craven Cottage i London.Foto: SCANPIX/EPA/GERRY PENNYVis mer

Larsen Kwarasey storspilte mot Brasil

- Glemte nesten hvem vi møtte, sier Godset-keeperen.

Adam Larsen Kwarasey gjorde flere flotte redninger for Ghana mot Brasil mandag. Strømsgodset-keeperen syntes det var en stor opplevelse å møte Ronaldinho og co.

Larsen Kwarasey debuterte for Ghana mot Swaziland sist fredag. I mandagens kamp fikk han mye å jobbe med, men 23-åringen stoppet flere store brasilianske sjanser - deriblant en umarkert heading fra Alexandre Pato og et par lumske frispark fra Ronaldinho (se klasseredningene HER).

- Dette var en stor opplevelse for meg. Det å spille mot spillere som har vært store forbilder for meg. Ronaldinho er en mann jeg har sett opp til i mange år, sa Larsen Kwarasey til VG Nett.

- Men da kampen var i gang, glemte jeg nesten hvem jeg spilte mot. Fotballmessig var det kjedelig at vi tapte, la Godset-målvakten til.

Brasil vant 1-0 etter at Damiao scoret like før pause. Ghana fikk Daniel Opare utvist etter 34 minutter. Ronaldinho spilte sin første landskamp for Brasil på ti måneder.

(NTB)