Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Lårskadd i april, mai, august, september - og nå igjen

Messi-problemene som bekymrer Barcelona.

(Dagbladet): Leo Messi stilnet «kritikerne» med to scoringer i Champions League-midtuka mot Milan, men i går dukket nye problemer opp for den argentinske fotballstjernen.

Etter en halv omgang i 4-1-seieren over Betis måtte Messi forlate banen, og klubben bekrefter at det er en ny lårskade som plager teknikeren.

- Det er en skade i den tohodete lårmuskelen i det venstre beinet. Han vil gjennomgå ytterligere tester mandag for å finne ut nøyaktig hvor alvorlig det er, står det i en uttalelse på Barcelonas nettsider.

Liste lang som et vondt lår Venstrelårskaden er den ferskeste i en rekke lårproblemer Leo Messi har slitt med det siste året, og lista begynner etter hvert å bli bekymringsfullt lang:

April: Messi kom ikke ut etter pause i Champions League-kampen mot PSG, trøbbel med høyre hamstring (Telegraph).

Mai: Messi byttet ut etter 67 minutter mot Atletico Madrid, samme problem i høyre hamstring (BBC).

August: Messi ble spart i andre serierunde, men bare et par dager senere ble han igjen i garderoben ved pause mot Atletico Madrid, denne gangen med en skade i venstre lår (avansert lårhøne) (Daily Mail).

September: Messi sto over to kamper (Celtic og Valladolid), skade i høyre hamstring (fcbarcelona.com).

Og i går ble han altså rammet igjen, i det venstre låret.

Fabregas-smerter Stillingen var fremdeles 0-0 da Messi måtte forlate banen, men Barcelona greide seg godt uten sin største stjerne.

Neymar og Pedro ordnet to måls ledelse før pause, og Cesc Fàbregas økte to ganger i annen omgang før vertene fikk sitt trøstemål på overtid.

Fàbregas gikk imidlertid i garderoben med knesmerter etter kampslutt, og han vil også måtte undersøkes nærmere i dag.