Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Premier League:

Larssons anke etter utvisningen mot Manchester United avslått

Må sone tre kamper.

TRE KAMPER: Sebastian Larsson så rødt i kampen mot Manchester United søndag. Det var hans aller første røde kort i Premier League. Foto: Owen Humphreys / AP / NTB scanpix<div><br></div>
TRE KAMPER: Sebastian Larsson så rødt i kampen mot Manchester United søndag. Det var hans aller første røde kort i Premier League. Foto: Owen Humphreys / AP / NTB scanpix

Vis mer

Sunderland-spiller Sebastian Larsson må sone en karantene på tre kamper etter det røde kortet han fikk mot Manchester United. Anken hans var ikke vellykket.

Svenske Larsson fikk marsjordre da Sunderland tapte 0-3 i seriekampen mot United søndag. Midtbanemannen ble utvist etter en duell med Uniteds Ander Herrera, men Larsson var sterkt uenig i avgjørelsen. Han og klubben valgte å anke, men fikk ikke medhold.

– Anken fra Sunderlands Sebastian Larsson er avslått. Han må sone en karantene på tre kamper. Midtbanespilleren ble utvist for farefullt spill i kampen mot Manchester United, heter det i en uttalelse fra Det engelske fotballforbundet (FA).

Svensken mister dermed kampene mot West Ham (h), Middlesbrough (b) og Bournemouth (h).

Larsson og Sunderland sliter tungt i Premier League. Laget er tabelljumbo i serien og har kurs mot nedrykk. Lørdag kommer West Ham på besøk til Stadium of Light.

(NTB)