Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Larvik enkelt videre i e-cupen

Havre ble beseiret 28-21 i Frankrike.

Larvik hadde ingen problemer med å gå videre til semifinalen i cupvinnercupen håndball. Havre ble beseiret 28-21 i Frankrike.

Jubelen sto høyt i taket da den norske seriemesteren trakk Havre som motstander i kvartfinalen.

Gjerpens overkvinner ble ansett som en lett motstander, og i den første kampen vant Larvik enkelt 33-25 i egen hall.

Men Larviks trener Karl Erik Bøhn skulle gjerne hatt en større seier på hjemmebane, for nivået på de franske jentene var lavere enn forventet.

- Vi skulle ha vunnet mer i den første kampen på hjemmebane. De var ikke så gode, og vi skulle gjerne reist hit ned helt uten bekymringer, sa han til NTB etter søndagens kamp.

Men Bøhns utvalgte viste fort at sjefen ikke hadde noen grunn til å bekymre seg. For det var ikke gått lang tid før det norske laget ledet 7-2, og til pause sto det 15-11.

- Det var aldri noen tvil om at vi skulle gå videre. Vi leverte en solid kamp i dag og vant fortjent, sa Bøhn. Larvik vant til slutt kampen 28-21.

Over to kamper var de norske jentene 15 mål bedre og vant 61-46.

Dermed venter det semifinale i cupvinnercupen. Der møter Larvik enten spanske San Sebastián, rumenske Rulment Brasov eller kroatiske Podravka Koprivnica.

Karl Erik Bøhn er sikker på hvilken klubb han håper å møte.

- Vi håper på å møte spanierne, de er overkommelige. Men uansett har vi tro på finaleplass. Nå er det påskeferie fram til trekningen.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media