Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Larvik et steg nærmere finale i Champions League

Godt utgangspunkt før returen i Montenegro.

SEIERSGLIS: Tone Larsen har fortsatt muligheten til å vinne sitt første Champions League gull med Larvik. Foto : Bjørn Langsem / DAGBLADET.
SEIERSGLIS: Tone Larsen har fortsatt muligheten til å vinne sitt første Champions League gull med Larvik. Foto : Bjørn Langsem / DAGBLADET. Vis mer

(Dagbladet): Larvik-Budocnost 25-20

Cecilie Leganger er den eneste på dagens Larvik-lag som ahr vunnet Champions League tidligere. I dag stod den gamle keeperen en god kamp for hjemmelaget.

- Jeg er ikke helt fornøyd med å vinne med fem mål, sa Leganger til TV 2 etter kampen.

Buducnost-fansen begynte før kampen å lage bråk og stjele, noe som førte til at politiet holdt et ekstra godt øye til bortefansen under semifinalen.

Tøft Larvik visste de ville få en tøff motstander i Buducnost fra Montenegro også på banen. Og tøft ble det.

- Tøffe tak i Arena Larvik. Buducnost prøver å ta livet av Heidi Løke i CL-semien, meldte Kommentator Harald Bredeli på sin Twitter-konto.

- Jeg kom så vidt inn på linja i dag, men det er perfekt for de bak at at laget pakker meg inn slik at de kan skyte, sa Løke til TV 2.

Det var lenge jevnt i Larvik, før hjemmelaget klarte å gå opp i en seksmåls-ledelse kvarteret ut i den andre omgangen. Den ledelsen økte senere med ett mål, før bortelaget knappet inn ledelsen før sluttsignalet gikk.

Aldri vunnet Champions League Kaptein Tonje Larsen har vært med på å styre Larvik-skuta inn til 13 seriegull, men noen Champions League-pokal har hun ennå ikke kunnet løfte over hodet.

- Vi har et veldig bra lag og sjansene til å vinne Champions League denne sesongen er kanskje større enn noen gang før. Jeg synes også vi har spilt bra i det siste, så vi er absolutt klare for den utfordringen som kommer på lørdag, sa Larsen til Larvikhk.no før kampen.

Kapteinen gjorde en god kamp for hjemmelaget, og noterte seg for seks scoringer.

- Det var bare å skyte i dag, det må vi gjøre neste helg også, sa Tonje Larsen.

Hun kunne love at Larvik ikke går til Montenegro for å unngå tap.

- Vi skal ned der og vinne, lovet hun.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media