Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Larvik fikk reprimande for sørgebånd

Hedret Karl-Erik Bøhn mot Györ.

UPASSENDE? Larvis-jentene, her ved Anja Edin-Hammerseng (t.v) og Karoline Dyhre Breivang, spilte med sørgebånd mot Györ i Arena Larvik fredag kveld.
Foto: Trond Reidar Teigen / NTB scanpix
UPASSENDE? Larvis-jentene, her ved Anja Edin-Hammerseng (t.v) og Karoline Dyhre Breivang, spilte med sørgebånd mot Györ i Arena Larvik fredag kveld. Foto: Trond Reidar Teigen / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ole Gustav Gjekstad er oppgitt etter at Det internasjonale håndballforbundet har gitt Larvik reprimande etter at Karl-Erik Bøhn ble æret med sørgebånd.

Larvik hedret den avdøde håndballtreneren ved å spille med sørgebånd i forbindelse med fredagens mesterligakamp mot Györ.

«Da har vi i Larvik også fått en reprimande for bruk av sørgebind. EHF (Det europeiske håndballforbundet) refser oss for ha markert Karl-Eriks bortgang med svarte bind på spilledrakten i kampen mot Györ», skrev Gjekstad på sin Facebook-side, melder TV 2.

Etter kampen har Larvik fått brev med reprimanden.

Bøhn ble bisatt i Sandefjord tirsdag. Hele håndballfamilien tok farvel med den populære treneren.

Larvik tapte hovedrundekampen mot Györ med 23-29.

(NTB)

Hele Norges coronakart