Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Larvik fikk sin hevn mot Byåsen

Slo tilbake etter cupnederlaget. - Nå blir vi seriemestere, fastslår Larvik-treneren.

(Dagbladet.no): Larvik - Byåsen 34 - 27.

Mye sto på spill da Byåsen og Larvik i kveld møttes til toppoppgjør i Bergslihallen.

Byåsen står rett og slett i fare for å rakne, mens Larvik måtte gjenvinne sitt rykte som Norge suverene lag etter finaletapet for nettopp Byåsen i desember.

Og Vestfold-laget fikk sin hevn, Larvik vant til slutt 34-27 foran et uvanlig stort publikum.

- Nå blir vi seriemestere

- Forskjellene mellom da og nå er mest at vi har fått tilbake fire-fem spillere som var skadd rundt nyttårsskiftet, sier Larvik-trener Karl Erik Bøhn til TV 2.

- Jeg må stå fast på det jeg sa på forhånd, nå blir vi seriemestere. Vi har ikke for vane å rote bort så mange poeng, legger han til.

Som for virkelig å feie all tvil av banen, lobbet Linn-Kristin Riegelhuth et straffekast helt opp i høyre kryss to minutter før slutt.

- Byåsen slo oss i cupfinalen, alle ære til dem for det. Men i dag var vi best, og nå er det artig å være Larvik-spiller, jubler den lynhurtige spilleren.

TØFFE TAK: Gøril Snorroeggen (t.v.) og de andre Byåsen-jentene fikk det tøffere mot Larvik i dag enn det de gjorde i cupfinalen i desember. Foto: KYRRE LIEN/SCANPIX
TØFFE TAK: Gøril Snorroeggen (t.v.) og de andre Byåsen-jentene fikk det tøffere mot Larvik i dag enn det de gjorde i cupfinalen i desember. Foto: KYRRE LIEN/SCANPIX Vis mer

Ingen garantier i kveld

Riegelhuth ble kampens toppscorer med sine 10 mål, men banens beste var Lene Rantala.

Hun håper Bøhn fortsetter som Larvik-trener, men det kunne han ikke garantere i kveld.

Byåsen har på sin side atskillig større problemer, ettersom trener Geir Oustorp samt landslagsduoen Gøril Snorroeggen og Tonje Nøstvold teller på knappene.

- Det handler om at jeg vil vinne noe. Kveldens kamp spilte ingen rolle i så måte, sier Snorroeggen til TV 2 - sjøl om Byåsen-leiren medga at seriegullet nå er tapt.

image: Larvik fikk sin hevn mot Byåsen
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media