Larvik første lag til semifinale

Slo enkelt ut Stabæk.

Serieleder Larvik hadde ingen problemer med å slå Stabæk i NM-kvartfinalen fredag og vant 30-21.

Larvik har vunnet cupen de siste fire årene og med nimålsseier over Stabæk i kvartfinalen er Karl Erik Bøhns jenter på god vei til enda en finale.

Stabæk hang bra med i Framhallen de første 15 minuttene og lå kun tre mål bak (5-8). Men Larvik dro ifra fram mot hvilen i en periode hvor Bærums-laget hadde to spillere utvist, og ledet hele 17-10.

I annenomgang fortsatte hjemmelaget å kjøre på og seieren var aldri truet. Karoline Dyhre Breivang ble toppscorer for Larvik med sju mål. Linn Jørum Sulland nettet seks ganger for gjestene.

Larvik er det første laget som er klare for semifinalen. Gjerpen - Selbu, Byåsen - Tertnes og Storhamar - Levanger spiller sine kvartfinaler senere denne måneden.

(NTB)

ENKELT: Linn-Kristin Riegelhuth og de andre Larvik-stjernene slo enkelt ut Stabæk og kvalifiserte seg for semifinale i NM. Foto: CORNELIUS POPPE/SCANPIX
ENKELT: Linn-Kristin Riegelhuth og de andre Larvik-stjernene slo enkelt ut Stabæk og kvalifiserte seg for semifinale i NM. Foto: CORNELIUS POPPE/SCANPIX Vis mer