<strong>TAP I MESTERLIGAEN:</strong> Kristina Rosten og Larvik, her fra sluttspillet i Norge i fjor i første kvartfinale i sluttspillet i fjor, tapte sin andre kamp i mesterligaen i kveld. Foto: Terje Pedersen / NTB Scanpix
TAP I MESTERLIGAEN: Kristina Rosten og Larvik, her fra sluttspillet i Norge i fjor i første kvartfinale i sluttspillet i fjor, tapte sin andre kamp i mesterligaen i kveld. Foto: Terje Pedersen / NTB Scanpix Vis mer

Mesterliga håndball

Larvik fortsatt uten seier i mesterligaen

Kristine Breistøl hadde fininnstilt slegga for Larvik mot FTC Hungaria, men ungarerne ble for sterke og vant 37-33 i mesterligaen i håndball lørdag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Breistøl ble Larviks toppscorer i lørdagens oppgjør med ni mål. Den høyreiste skytteren klarte imidlertid ikke score nok til at Larvik kunne innkassere årets første seier i mesterligaens gruppespill.

I åpningskampen mot Thüringer tapte Larvik 27-31.

Etter lørdagens tap ser det vanskelig ut for Larvik i den tøffe gruppa, der også Vardar er med.

Larvik fulgte hakk i hæl på Hungaria hele første omgang, men bommet på et par sjanser på rappen inn mot pause og måtte se hjemmelaget lede 18-15 før andre omgang.

Vestfoldingene knappet innpå ledelsen i starten av omgangen, men etter å ha fått noen tominuttere senere i omgangen, stakk hjemmelaget ifra og ledet 33-27 med ti minutter igjen.

Larvik spilte bedre i avslutningen, og Emilie Christensen satte inn 32-35 med fire minutter igjen. Hjemmelaget bommet i fem angrep på rad, men skjerpet seg og sikret 37-33-seier.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer