SIKRET VIDERE DRIFT: Gro Hammerseng-Edin, Nora Mørk og Anja Edin (ryggen til) fremtid i Larvik er sikret etter at det fredag ble klart at klubben er reddet. Den fryktede konkursen er unngått. Foto: Trond Reidar Teigen / NTB scanpix
SIKRET VIDERE DRIFT: Gro Hammerseng-Edin, Nora Mørk og Anja Edin (ryggen til) fremtid i Larvik er sikret etter at det fredag ble klart at klubben er reddet. Den fryktede konkursen er unngått. Foto: Trond Reidar Teigen / NTB scanpixVis mer

Larvik Håndballklubb er reddet

Enstemmig vedtatt.

(Dagbladet): Konstituert styreleder Baard Hoffgaard annonserte fredag på en pressekonferanse at Larvik Håndballklubb er reddet.

- Styret har fattet et enstemmig vedtak i sakens anledning. Det vedtas å videreføre driften av Larvik Håndballklubb, sier Hoffgaard.

Stemningen på pressekonferansen hvor blant andre trener Ole Gustav Gjekstad og Gro Hammerseng-Edin var til stede, var svært god.

- Det har vært beintøft. Jeg er veldig stolt, glad og lettet over at vi står her og skal fortsette, smiler Hammerseng-Edin til Østlands-Posten.

- Det er en flott dag. Nå er vi endelig der at vi kan jobbe videre, og vi kan avklare kjøp og salg av spillere med tanke på neste sesong. Stallen kommer til å bli litt mindre, vi håper å litt flere enn 17 spillere i troppen. Det skal vi jobbe med internt, istemmer Gjekstad.

Styret gjorde vedtaket torsdag etter å ha vært gjennom det som ble omtalt som et tre timer langt skjebnemøte.

Det var i januar meldingen kom om at Larvik Håndballklubb var truet av konkurs. Flaggskipet i norsk klubbhåndball startet en kronerulling for å redde klubben.

- Det har vært rørende å oppleve engasjementet og støtten fra så mye folk, sier Hammerseng-Edin til Østlands-Posten.

Dermed kan Larvik igjen konsentrere seg om den sportslige satsingen. Nylig vant de serien for tiende år på rad.