Larvik har brutt med Viborg

Larvik og Viborg har avsluttet forhandlingene om en overgang for Tonje Larsen uten å komme til enighet. Avstanden er fortsatt for stor, og akkurat nå synes det som om landslagsspilleren ufrivillig må legge opp.

Avstanden mellom Viborgs forlangende og Larviks tilbud er så stort at ingen av partene ser det mulig å komme til enighet, heter det i en pressemelding fra Larvik Håndballklubb.

Klubbene innledet forhandlingene i Danmark mandag og denne uken har det vært arbeidet med ulike former for løsninger. Men ingen av dem har lykkes og avstanden mellom klubbene har ikke blitt mindre.

Tonje Larsen har allerde flyttet fra Viborg til hjembyen Tønsberg. Hun står fast ved at det kun er aktuelt å spille for Larvik og bo i Tønsberg. Dersom ikke saken får noen løsning som gjør dette mulig vil hun legge opp. Larsen har også varslet arbeidsrettssak mot den danske klubben og forbereder et søksmål med sin danske advokat.

Tonje Larsen mener hun har en muntlig tilleggsavtale med Viborg og trener Ulrik Wilbæk om at hun kunne forlate klubben etter en sesong hvis hun ikke trivdes. Larvik er trygge på at den muntlige avtalen vil la seg dokumentere i en eventuell rettssak.

(NTB)