Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Larvik herjet igjen

- Det var ingen tvil.

SUVERENE: Larvik-jentene med ny utklassingsseier.
Foto: Trond Reidar Teigen / NTB scanpix
SUVERENE: Larvik-jentene med ny utklassingsseier. Foto: Trond Reidar Teigen / NTB scanpix Vis mer

Larvik sliter økonomisk, men herjer med motstanderne på parketten. Tirsdag ble Vipers Kristiansand slått 35-19 i egen hule.

Larvik har fortsatt perfekt statistikk denne sesongen, med seier i samtlige kamper i serie (16), cup (5) og mesterliga (8). Tirsdag tjuvstartet laget den 16. serierunden, fordi Larvik allerede fredag skal i aksjon igjen i mesterligaen borte mot svenske Sävehof.

Trener Ole Gustav Gjekstad fordelte spilletid og så alle unntatt Tonje Larsen og reservekeeper Alma Hasanic tetne seg på scoringslisten. Målvakt Sandra Toft traff også da hun kastet 3-1-målet i et tomt hjemmebur.

Vipers gikk offensivt ut, til liten nytte. På 2-8 etter åtte minutter tok hjemmetrener Gunnar Pettersen sin første timeout for å bryte rytmen.

- Jentene er flinke til å forberede seg og ta i fra start. Med både gode redninger og godt forsvar kombinert med ti skudd før første bom så blir det bra. Fra 2-8 og ut var det ingen tvil, sa Gjekstad til Østlands-Posten.

Hjemmelaget kan trøste seg med at det ble publikumsrekord i Aquarama med 2097 tilskuere.

Gro Hammerseng-Edin var ikke med for Larvik tirsdag. Hun fikk hvile på grunn av sår hælsene. Onsdag spilles resten av serierunden, mens Larvik fredag skal prøve å forlenge seiersrekken sin i 3. runde av mellomspillet i mesterligaen.

Laget er allerede etter to av seks kamper i mellomrunden klar for kvartfinale.

(NTB)