Champions League:

Larvik inntok tabelltoppen i Champions League

Sikret avansementet.

SÅ RØDT: Gro Hammerseng-Edin og Larvik vant over svenske Sävehof og gikk videre fra gruppespillet i Champions League, men Hammerseng-Edin fikk rødt kort.Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB Scanpix
SÅ RØDT: Gro Hammerseng-Edin og Larvik vant over svenske Sävehof og gikk videre fra gruppespillet i Champions League, men Hammerseng-Edin fikk rødt kort.
Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Amanda Kurtovic førte an da Larvik gnistret til og slo svenske Sävehof 38-32 (21-14) i den nest siste kampen i mesterligaen i håndball søndag. Det førte Larvik til tabelltoppen.

Svenskene klarte aldri å by det norske mesterlaget særlig kamp. De to lagene fulgte hverandre de aller første minuttene, men så dro Larvik-jentene jevnt og trutt ifra.

Snaut halvveis ut i første omgang sto det 13-9 til Larvik, noe som ble økt til 21-14 til pause. Allerede da så det ut som om Larvik var på vei mot en kontrollert og sikker seier.

På det meste var ledelsen på ni mål midtveis i den andre omgangen.

Larvik spilte en strålende første omgang og hadde god kontroll bortsett fra de første to-tre minuttene. Ved siden av Amanda Kurtovic spilte også Anja Hammerseng Edin og Marit Malm Frafjord godt for gjestene fra Larvik.

Hammerseng-Edin fikk forøvrig rødt kort etter knappe åtte minutters spill av andre omgang, men Larvik var likevel aldri truet.

Nå venter Krim Mercator i den siste kampen. Dette laget ligger på annenplass bak Larvik på tabellen. Med seier i den siste kampen vil Larvik-jentene ta seg til hovedrunden med seks poeng, og det er fullt mulig.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer