Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Champions League:

Larvik inntok tabelltoppen i Champions League

Sikret avansementet.

SÅ RØDT: Gro Hammerseng-Edin og Larvik vant over svenske Sävehof og gikk videre fra gruppespillet i Champions League, men Hammerseng-Edin fikk rødt kort.<br>Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB Scanpix
SÅ RØDT: Gro Hammerseng-Edin og Larvik vant over svenske Sävehof og gikk videre fra gruppespillet i Champions League, men Hammerseng-Edin fikk rødt kort.
Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Amanda Kurtovic førte an da Larvik gnistret til og slo svenske Sävehof 38-32 (21-14) i den nest siste kampen i mesterligaen i håndball søndag. Det førte Larvik til tabelltoppen.

Svenskene klarte aldri å by det norske mesterlaget særlig kamp. De to lagene fulgte hverandre de aller første minuttene, men så dro Larvik-jentene jevnt og trutt ifra.

Snaut halvveis ut i første omgang sto det 13-9 til Larvik, noe som ble økt til 21-14 til pause. Allerede da så det ut som om Larvik var på vei mot en kontrollert og sikker seier.

På det meste var ledelsen på ni mål midtveis i den andre omgangen.

Larvik spilte en strålende første omgang og hadde god kontroll bortsett fra de første to-tre minuttene. Ved siden av Amanda Kurtovic spilte også Anja Hammerseng Edin og Marit Malm Frafjord godt for gjestene fra Larvik.

Hammerseng-Edin fikk forøvrig rødt kort etter knappe åtte minutters spill av andre omgang, men Larvik var likevel aldri truet.

Nå venter Krim Mercator i den siste kampen. Dette laget ligger på annenplass bak Larvik på tabellen. Med seier i den siste kampen vil Larvik-jentene ta seg til hovedrunden med seks poeng, og det er fullt mulig.

Sävehof ligger sist i gruppe D med sine fire poeng. Svenskene møter Esbjerg i den siste kampen

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!