Larvik kjempet seg til borteseier

Full pott etter tre kamper.

VANT PÅ BORTEBANE:  Larvik-damene Anja Edin-Hammerseng og Karoline Dyhre Breivang kunne juble etter å slått rumenske Baia Mare.: Trond Reidar Teigen / NTB scanpix
VANT PÅ BORTEBANE: Larvik-damene Anja Edin-Hammerseng og Karoline Dyhre Breivang kunne juble etter å slått rumenske Baia Mare.: Trond Reidar Teigen / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Larvik trøblet defensivt, men tok en sterk 24-23-seier borte mot rumenske Baia Mare i håndballens mesterliga fredag. Vestfoldslaget styrer sikkert mot hovedrunden.

- En skikkelig slitekamp, men vi vant og tok to viktige poeng. Jeg føler vi slet både defensivt og offensivt. Å slippe inn 23 mål er godkjent, men vi var tidvis på gyngende grunn. Taktisk har vi mye å gå på, sa Larvik-trener Ole Gustav Gjekstad til NTB.

- Selv om vi måtte slite for det, viste vi samtidig mye vilje. Matchvinnere i begge ender og sterk vinnervilje er viktige egenskaper. Vi er inne i en tøff periode, og da kan man ikke regne med at alt skal gå på skinner hele tiden, la han til.

Etter tre kamper står Larvik-jentene med full pott i sin gruppe. Men laget måtte jobbe hardt for å ta med seg alle poengene hjem.

Anja Hammerseng-Edin spilte en god kamp. Et halvt minutt før slutt hadde hun muligheten til å roe Larvik-nervene ved å gi gjestene en tomålsledelse, men hun var uheldig og kastet ballen i stolpen.

Baia Mare ledet 13-12 til pause og hadde oppsiktsvekkende mange straffebom i oppgjøret. Helt på tampen hadde vertene sjansen til å utligne, men dette var kvelden det ikke ville seg for rumenere. Ti sekunder før slutt rotet hjemmelaget bort ballen, og dermed kunne Larvik juble for seier.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer