Larvik klar for Champions League-semi

Med to kamper igjen.

I SUPERSLAG I GÅR: Linn Jørum Sulland scoret 12 da Larvik vant med ni i Russland i går kveld. I dag ble de klare for semifinalene. Foto: Aleksander Andersen / Scanpix
I SUPERSLAG I GÅR: Linn Jørum Sulland scoret 12 da Larvik vant med ni i Russland i går kveld. I dag ble de klare for semifinalene. Foto: Aleksander Andersen / ScanpixVis mer

Györ tok sin fjerde strake seier i mesterligaens hovedrunde søndag. Dermed er Larvik semifinaleklar med to kamper igjen å spille.

Larvik knuste Dinamo Volgograd 32-23 på bortebane lørdag og sikret dermed i praksis avansement. Helt sikkert var det ikke før Györ hadde vunnet 29-24 borte mot Leipzig søndag.

Györ topper gruppen, med Larvik to poeng bak kan heller ikke snytes for semifinaleplass. Dinamo kan komme opp på samme poengsum, men har tapt klart i begge innbyrdes oppgjør.

Larvik har igjen kamper mot Leipzig (om en uke) og i Györ, men det står bare om hvem som vinner gruppen. Etter det ungarske lagets storseier i Larvik skal det mye til for Larvik å bli gruppevinner.

(NTB)