Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Larvik lar seg ikke skremme

Larvik står beinhardt imot Håndballforbundets krav om å få Birgitte Sættem (19) inn på landslaget før VM i desember. - Hun skal ikke på landslaget i år. Ingen videre diskusjoner om det, sier LHKs trener Kristjan Halldorsson til Dagbladet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

De siste to dagene var talentet Sættem et sentralt punkt på møtene mellom Larvik og Norges Håndballforbund.

- Det er ingen som klarer å skremme oss vekk fra vår beslutning. Jeg har støtte fra hele styret og det gjør jobben min mye lettere.

- Håndballforbundet bør komme oftere til oss, ikke bare når det er konflikter, sier Kristjan Halldorsson.

Han er fornøyd med å ha fått luftet konfliktene og håper at ledelsen i Håndballforbundet nå har større respekt for Larviks beslutninger.

- Vi må være modne nok til å kunne tåle hverandres meninger. Vi er jo avhengige av hverandre. Jeg ønsker et sterkest mulig landslag, men ser altså andre veier fram til det enn forbundet, hevder Larviks trener.

Landslagstrener Marit Breivik var ikke tilgjengelig for kommentar i går kveld.

  • I kveld kan Larvik HK sette ny norgesrekord i ubeseiret-serien i håndballens toppserie. Slår Larvik Gjerpen i Bergslihallen, blir det seriekamp nummer 30 på rad uten tap.
Hele Norges coronakart