Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Larvik lekte med Lunner

Vant med 40 mål. Slik blir sluttspillet.

Larvik lekte seg med lille Lunner i kvinnenes siste serierunde i eliteserien i håndball. Hele 48-8 ble det til Larvik i Lunnerhallen.

Larviks toppscorer ble Linn-Kristin Riegelhuth med hele 18 fulltreffere. Larvik valset over det nedrykksklare laget allerede fra start og ledet 19-4 til pause.

Selv om Sola tok en sterk seier borte mot Gjerpen, blir de med Lunner ned i 1. divisjon neste sesong. Levanger hadde kniven på strupen og måtte vinne i Levangerhallen mot NTG/Stabæk for å unngå kvalikplassen om nedrykk, men taklet ikke presset. Hele 606 tilskuere ble vitne til et tomålstap for Levanger.

Byåsen hadde allerede sikret seg andreplassen i grunnspillet, og vant 28-21 hjemme mot Nordstrand. Tertnes vant stort mot Våg i Kristiansand og kapret tredjeplassen foran Bækkelaget med like mange poeng.

(ANB)

MØTER BJØRNAR: Inger Sofie Heieraas og Larvik møter Bjørnar i sluttspillet. Foto: EIRIK H. URKE
MØTER BJØRNAR: Inger Sofie Heieraas og Larvik møter Bjørnar i sluttspillet. Foto: EIRIK H. URKE Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling