Larvik med bragd i mesterligaen

En meget sterk keeper Guro Rundbråten sørget for at Larvik på imponerende vis slo Buducnost fra Montenegro 23-22 i lørdagens mesterligaoppgjør.

TOPPSCORER: Mari Kristine Molid scoret ni mål for Larvik i kveld. Her er hun i aksjon for Norge. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
TOPPSCORER: Mari Kristine Molid scoret ni mål for Larvik i kveld. Her er hun i aksjon for Norge. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

En meget sterk keeper Guro Rundbråten sørget for at Larvik på imponerende vis slo Buducnost fra Montenegro 23-22 i lørdagens mesterligaoppgjør.

Larvik har hatt en forferdelig oktobermåned etter tre stygge tap. Først røk vestfoldingene ut av NM etter å ha tapt mot 1.-divisjonslaget Sola. Deretter ble de knust av franske Metz i åpningskampen i mesterliga, og i midtuken tapte Larvik stygt for Vipers i eliteserien.

I lørdagens mesterligakamp mot Buducnost reiste LHK-jentene seg og kjempet inn en fortjent 23-22-seier.

- Det er gøy å se at vi får til det vi prøver på. Så er vi litt heldige som vinner på slutten der, sa trener Geir Oustorp til Viasat 4 etter kampen.

Larvik så sterke ut i første omgang og spilte seg til mange store sjanser. Lagene gikk til pause på stillingen 12-12.

Keeper Rundbråten gjorde en meget god figur, og forover på banen scoret Mari Kristine Sobstad Molid ni mål og ble kampens toppscorer. Mathilde Rivas Toft og Emilie Christensen scoret fire mål hver.

I sin 20. sesong i det gjeveste selskap ligger Larvik nå på tredjeplass i sin gruppe.

Larvik ble slått ut av nettopp Buducnost i kvartfinalen i mesterligaen i fjor.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer