<strong>STO FRAM:</strong> Anja Edin ble med sine ti mål Larviks toppscorer mot Dinamo Volgograd. Foto: ATTILA KISBENEDEK / AFP PHOTO / NTB Scanpix
STO FRAM: Anja Edin ble med sine ti mål Larviks toppscorer mot Dinamo Volgograd. Foto: ATTILA KISBENEDEK / AFP PHOTO / NTB Scanpix Vis mer

Larvik med ny utklassingsseier over Dinamo

Leder an i kampen om gruppeseier.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Anja Edin markerte seg med 10 scoringer da Larviks håndballjenter slo Dinamo Volgograd 40-25 i mesterligaen lørdag.

Det var annen gang på en uke at Larvik vant komfortabelt over det russiske laget. Sist helg reiste Edin & co. hjem med 35-24-seier fra bortemøtet.

Lørdag var den tidligere Storhamar-spilleren blant flere som glitret offensivt for vertene. Etter kampen ventet ros fra samboer og lagvenninne Gro Hammerseng.

- Hun har imponert meg. Jeg var ikke så god da jeg kom til et nytt lag. Det har hun tatt veldig kjapt, sa Hammerseng til TV 2.

Fakta mesterligaen håndball kvinner lørdag, gruppe C 4. runde:

Larvik — Dinamo Volgograd (Russland) 40-25 (20-11)
1847 tilskuere
Mål Larvik: Anja Edin 10, Linn-Kristin Riegelhuth Koren 8, Gro Hammerseng 5, Pernille Wibe 4, Isabel Blanco 3, Sara Breistøl 3, Karoline Dyhre Breivang 3, Kristina Bille 2, Linn Jørum Sulland 2.
Toppscorer Dinamo Volgograd: Jekaterina Tsjernova, Jekaterina Grebenkina og Ksenija Makejeva 4.
Utvisninger: Larvik 4 x 2 min., Dinamo Volgograd 4 x 2 min.

Lagene fulgte hverandre tett til det sto 7-7 etter drøye 12 minutter, men deretter rykket Larvik fra. Til pause sto det 20-11, og annen omgang ble en like stor scoringsfest for vertene.

- Det var utrolig morsomt. Vi spiller fartsfylt håndball om dagen. Vi har høyt tempo, mange spillere som tåler å løpe mye, en god keeper og vi står godt i forsvar, mente Hammerseng.

Seieren var den tredje av fire mulige for Larvik-jentene i mesterligaen så langt. Det holder til ledelse i gruppe C foran FTC Hungaria, som møter svenske Sävehof søndag.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer