Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Larvik med råsterk mesterligaseier

Også Byåsen imponerte.

IMPONERTE I TYSKLAND: Heidi Løke og Larvik sikret seg en sterk borteseier over Leipzig i Mesterligaen i dag.
Foto: Svein André Svendsen / Larvik HK / SCANPIX
IMPONERTE I TYSKLAND: Heidi Løke og Larvik sikret seg en sterk borteseier over Leipzig i Mesterligaen i dag. Foto: Svein André Svendsen / Larvik HK / SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

|||

Larviks håndballjenter sto for en imponerende 23-20-seier over Leipzig i den første kampen i hovedrunden i mesterligaen.

Linn Jørum Sulland ble mestscorende for Larvik med åtte mål, mens Karoline Dyhre Breivang som vanlig storspilte i forsvar. I tillegg sørget hun for fire scoringer.

Aller bakerst sørget Lene Rantala for mange viktige redninger.

Larvik begynte kampen best, men Leipzig hentet inn det meste. Ved pause var stillingen 11-10 til Larvik.

På stillingen 17-17 og ti minutter igjen tok sentrale Tonje Larsen tak med en viktig scoring. Helt på tampen satte Jørum Sulland inn to mål fra 7-metersmerket.

Nest motstander for Larvik er ungarske Györ, som slo Krim Ljubljana i sin åpningskamp. Det blir med andre ord et toppoppgjør.

Også Byåsen skaffet seg et godt utgangspunkt for avansement i cupvinnercupen med 30-26-seier over polske Zagliebe Lubin søndag.

Byåsen var tidlig i ledelsen og greide samtidig å motstå det enorme trykket fra hjemmepublikum. Ved pause hadde trønderne en 17-14-ledelse, og de var aldri truet mot slutten av kampen. Firemålsseieren var fortjent, og Raja Toumi storspilte for Byåsen. Returen spilles i Trondheim Spektrum søndag 14. februar, og Byåsen har alle sjanser til å ta seg til kvartfinale.


(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!