Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Håndball

Larvik med sitt første hjemmetap på 18 år

Vipers Kristiansand slo Larvik, som allerede er seriemestere, 32–30. Hjemmetapet er Larviks første siden 1999.

HISTORISK TAP: Larvik og Linn Kristin Riegelhuth Korens utrolige seiersrekke på hjemmebane ble brutt mot Kristiansand Vipers i dag. Det gikk 6590 dager fra sist de tapte i 1999 til dagens tap. Her er Riegelhuth Koren i aksjon under cupfinalen i desember. Foto: Audun Braastad / NTB scanpix
HISTORISK TAP: Larvik og Linn Kristin Riegelhuth Korens utrolige seiersrekke på hjemmebane ble brutt mot Kristiansand Vipers i dag. Det gikk 6590 dager fra sist de tapte i 1999 til dagens tap. Her er Riegelhuth Koren i aksjon under cupfinalen i desember. Foto: Audun Braastad / NTB scanpix Vis mer

Det er også Larvik-lagets første tap for sesongen. Sist laget tapte på hjemmebane var for 18 år siden da laget tapte mot Stabæk.

Linjespiller Kari Brattset spilte en svært god kamp for Kristiansand-laget og ble kåret til banens beste spiller.

Vipers er ferdigspilt for sesongen og ender på annenplass med 34 poeng. Larvik har 36 poeng med én gjenstående kamp.

I bunnen er Stabæk klar for kvalifisering ettersom laget tapte 31–34 borte mot Tertnes. Laget var avhengig av seier samtidig som Gjerpen tapte mot Storhamar for å unngå kvalifisering, men med tap var kvalifiseringsplassen et faktum. Gjerpen ledet lenge, men tapte sin kamp 26–30. Laget er uansett klar for en ny sesong i eliteserien.

Rælingen, som allerede har rykket ned til 1. divisjon, tok sesongens første seier med 25–21 mot Oppsal.

(©NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media