Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Larvik mot Byåsen for sjette året på rad

Klare for NM-finalen.

I ÅR SOM I FJOR: Larviks Heidi Løke i aksjon under cupfinalekampen mellom Larvik og Byåsen i Oslo Spektrum i fjor. I år møtes de igjen i finalen. Foto: Stian Lysberg Solum / SCANPIX
I ÅR SOM I FJOR: Larviks Heidi Løke i aksjon under cupfinalekampen mellom Larvik og Byåsen i Oslo Spektrum i fjor. I år møtes de igjen i finalen. Foto: Stian Lysberg Solum / SCANPIX Vis mer

|||Larvik mot Byåsen i kvinnenes NM-finale i håndball er hakk i plata. Lagene møtes for sjette år på rad i Oslo Spektrum.

Larvik hadde ingen problemer med å slå Gjøvik og Vardal i semifinalen, til tross for at laget scoret «bare» 24 mål. Larvik er klar for sin åttende strake NM-finale med 24-15.

Nora Mørk ble Larviks toppscorer med seks mål, mens alltid solide Heidi Løke ble kåret til sitt beste lags spiller. Det var solid forsvarsspill fra begge lag, spesielt i 1. omgang, som gjorde at det ble så lite mål i Tranberghallen. Larvik ledet med bare to mål halvveis, men dro fra til seiersmargin på ni.

Byåsen slet mer enn vanlig mot Nordstrand. Gjestene yppet seg innledningsvis, men kreftene til Oslo-laget holdt ikke helt inn. I annen omgang var laget oppe på 20-20 før vertene sa farvel og tok en fortjent 25-23-seier.

Byåsen hadde uvanlig mange bomskudd i sin semifinale foran bare 285 tilskuere.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media