INGE LETT MATCH: Katrine Lunde spiller for russiske Rostov i år, og skal møte Larvik i gruppespillet i mesterligaen i håndball. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet
INGE LETT MATCH: Katrine Lunde spiller for russiske Rostov i år, og skal møte Larvik i gruppespillet i mesterligaen i håndball. Foto: Bjørn Langsem / DagbladetVis mer

Larvik møter keeper-Katrine i mesterligaen

Her er trekninga.

Larvik møter Krim Ljubljana og Rostov i mesterligaens gruppespill i håndball. Dermed blir det også et gjensyn med keeper Katrine Lunde.

Hun har meldt overgang til russiske Rostov og blir en nøkkelspiller der. I tillegg skal ytterligere et lag inn i LHKs A-gruppe. Hvem det blir avklares etter en kvalifiseringsfase. Det ser ut som rumenske Baia Mare har store muligheter til å ta den plassen.

Glassverket må også gjennom kvalifiseringsspill for å sikre seg plass. I drammensklubbens pulje er Györ megafavoritter til å ta billetten til gruppespillet.

Glassverket møter Dalfsen fra Nederland i første kvalkamp, før det de fleste tror blir et møte med Györ.

Dette er de tre andre puljene: Gruppe B: FTC Budapest, Thüringer, Podravka Vegeta, Fleury.

Gruppe C: Midtjylland, Vardar Skopje, Hypo Niederösterreich, kvalifiseringslag.

Gruppe D: Buducnost Podgorica, CSM Bucuresti, Sävehof, Selgros Lublin.

De tre beste fra hver pulje går til hovedrunden. Etter den venter kvartfinale før de fire beste møtes i et finalesluttspill. Det skjer 7. og 8. mai i Budapest.

(NTB)