Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Larvik og Bøhn må møtes i retten

Nå blir det rettssak i august.

Larvik Håndballklubb og tidligere trener Karl Erik Bøhn kom ikke til enighet på tirsdagens meklingsmøte, og nå blir det rettssak i august.

I en pressemelding beklager klubben at saken må løses i rettsapparatet. Saken kommer trolig opp for retten første uken i august.

Bakgrunnen for saken er at Bøhn føler seg usaklig oppsagt av klubben. Han ble sparket og måtte gå på dagen 3. januar i år. Han hadde da jobbet i klubben i ni år.

Det var etter en tur til Ungarn, der samboer Heidi Løke underskrev en kontrakt med klubben Györ, at klubben ikke ville ha mer med ham å gjøre. Klubbledelsen mente Bøhn burde ha informert klubben om at han ble med samboeren på turen.

Den tidligere trenerens krav i tirsdagens meklingsmøter skal ha vært på totalt 950.000 kroner, mens Larvik i januar tilbød Bøhn 250.000 kroner i kompensasjon for de 17 månedene han da hadde igjen av kontrakten.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media