PÅ VEI HJEM TIL NORGE: Cecilie Leganger jaktes av Norges to beste klubber. Om bergensjenta havner i Larvik kan Lene Rantala ende opp hos rivalen Byåsen. 

 
Foto: Liselotte Sabroe / Scanpix
PÅ VEI HJEM TIL NORGE: Cecilie Leganger jaktes av Norges to beste klubber. Om bergensjenta havner i Larvik kan Lene Rantala ende opp hos rivalen Byåsen. Foto: Liselotte Sabroe / ScanpixVis mer

Larvik og Byåsen slåss om Leganger

Trønderne med nytt og bedre tilbud.

||| Larvik og Byåsen slåss om Cecilie Legangers tjenester. Trønderne er på banen med forbedret tilbud til toppkeeperen. - Vi har justert og forbedret tilbudet hun har fått tidligere, sier daglig leder i Byåsen, Torbjørn Balstad, til Adresseavisen. Kari Aalvik Grimsbø forlater Byåsen til fordel for dansk håndball. Det tvinger Byåsen på jakt etter en ny toppkeeper. I helgen skrev VG at Larvik er optimister med tanke på å få Leganger til Vestfold-klubben. Dersom Leganger velger Larvik har Byåsen en plan B. Den heter Lene Rantala, som står nettopp for rivalen. - Vi har snakket med Lene Rantala. Hun sier ikke noe spesielt utover det at hun forholder seg til kontrakten hun har med Larvik, så vi avventer det foreløpig. Men hun sier at Byåsen er en spennende og interessant klubb, sier Balstad. Legangers rådgiver Oddvar Bjørnestad har ikke besvart Adresseavisens henvendelser.

(NTB)