Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Larvik på vei mot semifinale i mesterligaen

Slo Leipzig med 10 mål.

MOT SEMIFINALE: Nora Mørk og Larvik tok en overbevisende seier mot Leipzig i mesterligaen, og er nær en plass i semifinalen.Foto: Svein André Svendsen / SCANPIX
MOT SEMIFINALE: Nora Mørk og Larvik tok en overbevisende seier mot Leipzig i mesterligaen, og er nær en plass i semifinalen.Foto: Svein André Svendsen / SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

|||Larviks håndballjenter er svært nær semifinale i mesterligaen. Etter 31-21 over Leipzig lørdag ser det meste klart ut.

LHK har vunnet fire av fem kamper så langt.

Bare mot Györ gikk det galt. Der mistet laget Tonje Larsen med skade like etter kampstart. Samtidig brukte dommerne et helt nytt regelverk: 65-35 til ungarernes fordel.

Lørdag var det lite spenning mot tabelljumboen. Linn Jørum Sulland fortsetter storspillet. Nå banket hun inn mål på mål.

LHK møter Krim Mercator i siste kamp. Den går i Norge. Slovenerne har akkurat mistet sin toppscorer Andrea Lekic (albueskadd) og er kraftig redusert.

Larvik har noe stort på gang. Både Gro Hammerseng og Katja Nyberg er klare for klubben. De kommer til sommeren. Dermed er LHK allerede favoritt i mesterligaen neste sesong.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!