Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Larvik rotet bort gruppeseieren: - Lakk som en sil bakover

Etter 31-36-tapet mot Krim Ljubljana.

DÅRLIG DAG: Marit Malm Frafjord og Amanda Kurtovic (bildet) scoret ti mål hver, men det hjalp ikke så lenge Krim-scoringene rant inn bakover. Foto: Aleksandar Djorovic / NTB scanpix
DÅRLIG DAG: Marit Malm Frafjord og Amanda Kurtovic (bildet) scoret ti mål hver, men det hjalp ikke så lenge Krim-scoringene rant inn bakover. Foto: Aleksandar Djorovic / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Larviks håndballjenter har gjort veien i mesterligaen tøffere etter 31-36-tapet hjemme mot Krim Ljubljana.

Vestfold-laget skulle befeste gruppeseieren i lørdagens kamp, men endte i stedet opp med å kaste den bort. Svakt duellspill og manglende gnist la forholdene perfekt til rette for gjestene fra Slovenia, som grep muligheten og går videre til hovedrunden som gruppevinner.

Det var tidlig tydelig at Larvik-jentene ikke hadde noen god dag på jobben. Krim ledet 17-14 til pause.

- Det er alltid drit kjedelig å tape. I dag lakk vi som en sil bakover. Det er vanskelig å vinne når du har 36 baklengs. Vi var for sent ute, taklet ikke godt nok og tok ikke initiativ. Vi gjorde det ikke vanskelig for dem, sa LHK-trener Tor Odvar Moen til Viasat 4.

Marit Malm Frafjord og Amanda Kurtovic scoret ti mål hver, men det hjalp ikke så lenge Krim-scoringene rant inn bakover. Elizabeth Omoregie var slovenernes toppscorer med sju mål. Bulgareren måtte se slutten på kampen fra tribunen etter å ha fått rødt kort for tre tominuttere.

For mange hjemmetap

Larvik kan maksimalt ta med seg fire poeng inn i hovedrunden. I verste fall kan det bare bli to hvis den andre kampen i gruppen ender med Esbjerg-seier over Sävehof. Da ender Larvik opp som treer.

- Seks poeng er så veldig mye bedre enn fire. Derfor er det irriterende, for forskjellen er stor, sa Moen om veien videre i mesterligaen.

Han la også vekt på at Larvik har hatt for mange smeller i egen hall de siste årene.

- Det vi har sett de siste årene er at vi har hatt for mange hjemmetap (i mesterligaen). Vi vinner gjerne borte, men vi er nødt til å få tilbake hjemmefortet.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!