Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Håndball

Larvik satte press på Vipers

Larvik vant greit over Molde med 36-23. Dermed inntok de tabelltopp i kvinnenes eliteserie i håndball da Vipers' kamp ble utsatt.

VIKTIG: Larvik og Thea Mørk vant en viktig kamp og passerte Vipers på tabelltoppen.
Foto: Audun Braastad / NTB scanpix
VIKTIG: Larvik og Thea Mørk vant en viktig kamp og passerte Vipers på tabelltoppen. Foto: Audun Braastad / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Store deler av Vipers-laget har slitt med oppkast og diaré etter at laget kom hjem fra Frankrike mandag, og onsdagens seriekamp mot Gjerpen ble utsatt.

Larviks kamp mot Molde gikk imidlertid som oppsatt, og seieren gjør at Larvik-laget nå topper eliteserien med 31 poeng, ett poeng foran og med en kamp mer spilt enn laget fra Kristiansand.

Tonje Cecilie Roth Berglie ble Larviks toppscorer med sju mål, mens Ragnhild Valle Dahl scoret like mange for Molde.

Også Storhamar er med i den jevne tetstriden. Laget har, med like mange kamper som Larvik, 30 poeng etter å ha knust Oppsal 46-22 onsdag. Heidi Løke scoret hele 11 mål.

Oppsal kjemper en tett kamp med Molde, Sola og Gjerpen om å unngå kvalifiseringsplassen. Oppsal og Molde har 12 poeng, Sola 13 og Gjerpen 14.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!