Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Larvik-seier ga strålende utgangspunkt i mellomspillet

I mesterligaen.

SEIER: Larvik avsluttet mesterligaens første gruppespill med storseier 35-21 over polske MKS Lublin. Dermed tar vestfoldslaget med seg et glimrende utgangspunkt inn i mellomspillet.
Foto: Trond Reidar Teigen / NTB scanpix
SEIER: Larvik avsluttet mesterligaens første gruppespill med storseier 35-21 over polske MKS Lublin. Dermed tar vestfoldslaget med seg et glimrende utgangspunkt inn i mellomspillet. Foto: Trond Reidar Teigen / NTB scanpix Vis mer

Larvik avsluttet mesterligaens første gruppespill med storseier 35-21 over polske MKS Lublin. Dermed tar vestfoldslaget med seg et glimrende utgangspunkt inn i mellomspillet.

Gruppejumbo Lublin ble aldri noen målestokk for de norske storfavorittene. Til pause ledet Larvik 20-10 etter en forrykende omgang.

- Det er veldig deilig å avslutte gruppespillet på en slik måte. Jeg synes vi gjennomfører en god kamp totalt sett, sa Larvik-trener Ole Gustav Gjekstad til Viasat 4 etter seieren.

Viktig seier Etter pause økte Larvik ledelsen ytterligere, slik at det til slutt endte i utklassingssifre foran hele 3855 tilskuere.

Selv om avansementet var sikret for Larvik, var seieren viktig. For i mesterligaen går tre av fire lag videre fra hver gruppe. I hovedrunden som venter har man med seg poengene man tok mot lagene som gikk videre fra samme gruppe.

- Må heve oss Hadde Larvik tapt lørdag ville Lublin avansert. Men etter lørdagens kamp er Lublin utslått, mens Larvik tar med seg de maksimale åtte poengene videre til mellomspillet.

- Det har vært litt opp og ned for oss i mange av kampene. Vi må nok heve det jevne nivået vårt når vi skal møte de aller beste. Jeg tror vi kan slå alle, men mot lag som Györ, Buducnost og Vardar må vi opp ti prosent i kvalitet, mener Gjekstad.

Larviks seier betyr at Camilla Herrems rumenske klubb Baia Mare også er videre i mesterligaen.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling